Ποιοί Είμαστε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το φυσικό κατάστημα του Knt-Shop με επωνυμία ”Κουντουρά Χρυσούλα” εδρεύει στην Δράμα από το 1994 στην οδό Θεμιστοκλέους 25. Έχοντας μια επιτυχημένη πορεία συνεχούς ανάπτυξης και εξέλιξης, εώς και σήμερα πρωταγωνιστεί στον τομέα υλικών επιπλοποιϊας, χρωμάτων και βερνικιών, διαθέτοντας επίσης μια πλούσια γκάμα ειδών κιγκελαρίας και σιδερικών, κουρτινόξυλων και συστημάτων σκίασης, καθώς επίσης και ειδών μπάνιου και κήπου.

Απευθύνεται σε εργοστάσια κατασκευής επίπλων, βιοτεχνίες, τεχνικές εταιρίες, ξενοδοχεία, πολιτικούς μηχανικούς και διακοσμητές, όπως επίσης και σε ερασιτέχνες επιπλοποιούς και όποιον φτιάχνει, συντηρεί ή ανακαινίζει το σπίτι του ή τον εργασιακό του χώρο.

Το κατάστημα παρακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις και τις ανάγκες της αγοράς, ώστε να κατορθώνει να διασφαλίζει τα συμφέροντα των πελατών και να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικές τιμές.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Γρήγορη παράδοση

Η επεξεργασία και εκτέλεση της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα ώστε να την παραλάβετε σύντομα!

Ανταγωνιστικές τιμές

Παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις της βιομηχανίας και της οικονομίας, προσπαθώντας να σας προσφέρουμε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές!

Συνεχής υποστήριξη

Είμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεση σας για να απαντήσουμε σε κάθε απορία που μπορεί να έχετε σχετικά με εμάς και τα προϊόντα που προσφέρουμε!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Πολύ καλές τιμές και μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα. Βαφές, για τζάκια, κουρτινοξυλα και πάρα πολλά άλλα θα βρείτε εκεί.
Δημητριος Μιχαηλιδης
ΠΕΛΑΤΗΣ
Εξαιρετική εξυπηρέτηση, απόλυτη επιτυχία στα χρώματα βαψίματος, τεράστια ποικιλία!
Κική Χαρίτογλου
ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ
0
+
ΠΕΛΑΤΕΣ
0
+
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
0
+
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
0
+
ΕΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
0
%
ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ