Πώς να επιλέξετε τη σωστή κεφαλή ντουζ

Πώς να επιλέξετε τη σωστή κεφαλή ντουζ

Η επιλογή της σωστής κεφαλής ντους είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να βρείτε την ευδαιμονία του μπάνιου. Είτε εργάζεστε σε μια νέα κατασκευή, μια ανακαίνιση ή απλά ανταλλάσσετε μια παλιά κεφαλή ντους με κάτι νέο, το σωστό ντους μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει το μπάνιο σας.

Με πολλούς Έλληνες να κατατάσσουν το ντους ως το πιο σημαντικό μέρος του μπάνιου, διερευνούμε όλες τις επιλογές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή λύση ντους για την καθημερινή σας δόση αναζωογόνησης, χαλάρωσης, αναζωογόνησης και πολλά άλλα.

Αποφασίστε για τις προτεραιότητές σας
«Το πρώτο βήμα είναι στην πραγματικότητα απλώς να περιορίσετε τις επιλογές – να καταλάβετε τι σας αρέσει, τι αντικαθιστάτε και τι είδους εμπειρία ντους προτιμάτε».

Ας ξεκινήσουμε με το ποιος χρησιμοποιεί το ντους. Εάν είναι το κύριο μπάνιο, ίσως θέλετε να επιλέξετε πιο προηγμένη λειτουργικότητα από την κεφαλή ντους για το οικογενειακό μπάνιο. Ή μήπως, αν το επιτρέπει ο χώρος, αφεθείτε σε δύο κεφαλές ντους;

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι το στυλ σας. Υπάρχει μια ποικιλία σχημάτων κεφαλής ντους, ένα που ταιριάζει σε κάθε στυλ ή θέμα μπάνιου – τετράγωνα, στρογγυλά ή ημι-στρογγυλεμένα σχήματα.

Ανακαίνιση, αναβάθμιση ή μετασκευή
Ανέχεστε μια στάλα στο ντους για πάρα πολύ καιρό; Ονειρεύεστε μια εμπειρία ντους τύπου ξενοδοχείου με μεταβλητή πίεση και σταθερή θερμοκρασία;

Η αντικατάσταση μιας παλιάς κεφαλής ντους είναι μια από τις πιο εύκολες αναβαθμίσεις που μπορείτε να κάνετε, και ωστόσο μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην εμπειρία σας στο μπάνιο. Αξίζει να λάβετε συμβουλές από τον υδραυλικό σας σχετικά με τις παραμέτρους που πρέπει να έχετε υπόψη όταν επιλέγετε το νέο σας ντους. Η θέση της εξόδου νερού θα καθορίσει τι είναι διαθέσιμο στις ανταλλακτικές κεφαλές ντους. Όταν γνωρίζετε ποιοι τύποι κεφαλών ντους θα λειτουργήσουν στο χώρο σας και με τις υπάρχουσες υδραυλικές εγκαταστάσεις σας, οι σύμβουλοί μας μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να σας δείξουν τη σειρά κεφαλών ντους από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.

Εάν χτίζετε ένα νέο μπάνιο ή ολοκληρώνετε μια πλήρη ανακαίνιση, υπάρχει ένας κόσμος επιλογών – σε σχήμα, στυλ και τεχνολογία.